Algemene ledenvergadering

Maandag 19 november 2018

Het bestuur nodigt u van harte uit voor het bijwonen van de 31e Algemene Ledenvergadering van de OSRN op maandag 19 november 2018 in het Sanadome Hotel, Weg door Jonkerbos 90 te Nijmegen.

Wij ontvangen u die dag graag om 18.00 uur. Parkeren kan op het parkeerterrein Sanadome, waarbij u bij vertrek een uitrijkaart krijgt overhandigd.
We starten met het luxe buffet. Na het buffet gaan wij over naar de vergadering. Na afronding van de vergadering hebben we een interessante gastspreker gevonden in de persoon van Olympisch kampioen open water zwemmen Maarten van der Weijden. Maarten vertelt een inspirerend verhaal over zijn weg naar Olympisch goud in 2008. Onderwerpen als doorzettingsvermogen, ambitie, het omgaan met tegenslagen, innovatie en succesvol samenwerken komen uitgebreid aan bod. Mede door zijn carrière bij Unilever als financial manager weet Maarten tevens uitstekend de link tussen topsport en bedrijfsleven te leggen.
Na de presentatie is er volop gelegenheid om in een informele sfeer met elkaar van gedachten te wisselen en te netwerken.

Het programma op 19 november 2018 ziet er als volgt uit:
18.00 uur Ontvangst (dringend verzoek om tijdig aanwezig te zijn)
18.30 uur Opening luxebuffet
19.30 uur Aanvang vergadering, sluiting vergadering 20.30 uur
20.30 uur Presentatie Maarten van der Weijden
21.30 uur Naborrel

Wellicht ten overvloede wijzen wij u erop dat de Algemene Ledenvergadering uitsluitend bestemd is voor de contactpersoon van het OSRN bedrijfslid.
Als u opmerkingen, suggesties of discussiepunten heeft, dan verzoeken wij u deze vóór maandag 12vnovember 2017 en bij voorkeur per mail (info@OSRN.nl) in te dienen bij het secretariaat van de OSRN. Aldus zijn wij in staat dergelijke zaken tijdens de vergadering aan de orde te brengen.

De vergaderstukken kunt u downloaden in het besloten gedeelte van de website.

Wij verzoeken u aan te geven of u aanwezig bent op de Algemene Ledenvergadering 2018. Meld u nu aan door een e-mail te sturen naar Jacqueline.vermeer@nec-nijmegen.nl of via de OSRN App. Uw aanwezigheid wordt vanzelfsprekend ten zeerste op prijs gesteld.

 

AANMELDEN

Jeroen ter Weeme
Secretaris OSRN