Nieuwjaarslunch

Woensdag 2 januari 2019

Met de kerst in aantocht willen we je alvast een uitnodiging sturen voor de traditionele OSRN Nieuwjaarslunch op woensdag 2 januari 2019 om 12.00 uur.

Als businessclub blijven we vernieuwen, verrassen en verbinden. Wederom hebben we een unieke locatie gevonden om de Nieuwjaarslunch vorm te kunnen geven. Deze hebben we gekozen vanwege de sfeervolle ambiance en de bijzondere uitstraling, waar we graag met jullie proosten op het nieuwe jaar en op de toekomst.

We nodigen u graag van harte uit voor een uitgebreide lunch in Metropole Druten, gevestigd op een schitterende locatie aan het water, alwaar klassieke, vintage en exclusieve automobielen zijn ondergebracht. Daar waar we in een mooi gezelschap de inwendige mens willen verassen en verwennen.

De Nieuwjaarslunch is al jaren een groot succes en geldt als de ”aftrap” voor het nieuwe jaar. Het bestuur heet je van harte welkom om 12.00 uur in Metropole Druten voor een welkomstdrankje met aansluitend een heerlijke lunch. Na de opening van voorzitter Jan-Willem de Rover en algemeen directeur Wilco van Schaik, brengen we een toast uit op het nieuwe jaar.
Tijdens de Nieuwjaarslunch presenteren wij je tevens ook 12 prachtige foto’s van Nijmegen, afgedrukt op groot formaat aluminium (90 x 60 cm). Deze unieke kunstwerken worden dan geveild voor een bijzonder waardevol project van N.E.C. Maatschappelijk: de blindentribune in het Goffertstadion.

Na afloop van de lunch is er volop gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten en een rondleiding te krijgen door het auto museum.

Programma:
12.00 uur Ontvangst Metropole Druten met welkomstdrankje
12.30 uur Aanvang 3-gangen lunch
14.30 uur Naborrel en rondleiding
16.00 uur Einde programma

Let op:
– Indien u dieetwensen heeft, laat dit dan weten aan: jacqueline.vermeer@nec-nijmegen.nl
– De Nieuwjaarslunch is uitsluitend voor de contactpersoon van de OSRN bestemd
– In verband met de planning ontvangen wij jouw aanmelding graag voor 24 december.
– No show: in verband met de inkoop en planning van dit event wordt een no-show gehanteerd van €50, wanneer je zonder afmelding 24 uur voor het event (bij aanmelding) niet verschijnt op de Nieuwjaarslunch.

We hopen je op woensdag 2 januari te mogen ontvangen bij Metropole, Meubellaan 1 in Druten.