Het lidmaatschap van de OSRN is onlosmakelijk verbonden met N.E.C. in de vorm van afname van één of meerdere business seats of een bepaalde vorm van exposure.  Bij afname van business seats heeft u exclusief toegang tot de Jupiler Lounge, de businesslounge van de OSRN, waar een horeca all-in model gehanteerd wordt.  Ook wordt u uitgenodigd voor de maandelijkse bijeenkomsten die georganiseerd worden door de OSRN.

Voorbeelden hiervan zijn de jaarlijkse, grootschalige activiteiten zoals de nieuwjaarslunch, de algemene ledenvergadering, de golfdag, de haringparty, het Vierdaagse-evenement en het Eindejaarsgala / -feest. Ook heeft u de mogelijkheid om als lid een activiteit te adopteren.

Hiernaast organiseren we kleinschalige (themagerichte) bijeenkomsten gehouden zoals ontbijtsessies, workshops en 1-op-1 netwerksessies ter bevordering van business-to-business. Ook kunt u eens meevoetballen met het businessclub voetbalteam, ook wel OSRN Dreamteam genoemd. Al met al zijn er het hele jaar door zo’n 40 contactmomenten!