Over de OSRN

De Ondernemers Sociëteit Regio Nijmegen (OSRN) is een zelfstandige businessclub die onlosmakelijk met N.E.C. is verbonden. De OSRN is opgericht in 1987, is juridisch onafhankelijk en heeft een eigen bestuur. Met meer dan 330 aangesloten bedrijven is de OSRN het grootste zakenplatform van de regio Nijmegen. De OSRN staat voor kwaliteit en creëert bedrijfseconomische en maatschappelijke waarde voor al haar leden.

Afbeelding

De doelstelling van de OSRN was tweeledig. Enerzijds stelde het consortium zich ten doel om N.E.C. de benodigde financiële middelen te verschaffen om op die manier uit te groeien tot een stabiele eredivisieclub.

Afbeelding

Vele activiteiten

De drukbezochte thuiswedstrijden van N.E.C. zijn voor leden bij uitstek geschikt voor relatiebeheer en zakelijk netwerken. Naast het bezoeken van de thuiswedstrijden van N.E.C, biedt het lidmaatschap van de OSRN ook vele andere voordelen in de vorm van een grote diversiteit aan zakelijke contactmomenten.

Dit betekent niet alleen een groot zakelijk voordeel bij de thuiswedstrijden van N.E.C., maar ook tijdens de maandelijkse bijeenkomsten die georganiseerd worden door de OSRN. De bijeenkomsten van de businessclub staan in het teken van zakelijk netwerken en informatie uitwisselen in een prettige, informele ambiance.

Ter bevordering van business to business worden kleinschalige bijeenkomsten zoals ‘ontbijtsessies’ en ‘1op1 netwerksessies’ gehouden, waarvoor ‘at random’ een mix van OSRN leden wordt uitgenodigd. Al met al zijn er het hele jaar door zo’n 40 contactmomenten.