Computron nieuwe naamgever Business Tribune in het Goffertstadion

26 juli 2017N.E.C.

Computron is de komende drie seizoenen de naamgever van de business tribune in het Goffertstadion. N.E.C. en de IT-dienstverlener tekenden woensdag 19 juli een overeenkomst voor de Computron Business Tribune.

Computron is al 43 jaar de toonaangevende IT-specialist in de regio. Computron begeleidt bedrijven naar een ultieme digitale werkomgeving. Algemeen Directeur Koen Nicolasen: “Wij zijn pas tevreden als mensen efficiënter en vooral prettiger (samen)werken. Met meer inzicht en betere resultaten. Dat bereiken we door een combinatie van oplossingen gebaseerd op cloudtechnologie van Office 365 en Microsoft Azure. Zo helpen we onze klanten om stappen te zetten in de digitale transformatie.”

Warm hart
Computron draagt N.E.C. al jaren een warm hart toe. Commercieel Directeur Remco van den Brink. “Onze (potentiële) klanten bekijken de thuiswedstrijden van N.E.C. vanaf de businesstribune. Daarom willen we daar heel graag onze naam aan verbinden. Ook gaan we aan de slag met marketingactivatie en het supplierprogramma om onze boodschap over te brengen.”

Onderscheidend
Martijn Ruiter, head of sales van N.E.C.: “Wij zijn blij dat Computron voor een langere periode voor N.E.C. heeft gekozen om haar bedrijfsdoelstellingen kracht bij te zetten. De Computron Business Tribune is een prachtig concept waarmee we samen richting onze klanten voor een onderscheidende vorm van exposure en relatiemarketing zorgen, die inhoudelijk voor alle partijen meerwaarde biedt.”