Coffee@Work ook de komende jaren partner in het Goffertstadion

31 juli 2017N.E.C.

N.E.C. en hospitality partner YveY hebben een nieuwe overeenkomst getekend met Coffee@Work. Hiermee zijn zij ook de komende vijf seizoenen partner in het Goffertstadion.

Coffee@Work is gespecialiseerd in koffie voor op het werk en verkoop en lease van kwaliteits koffiemachines. “Wij zijn ruim zeven jaar naar volle tevredenheid verbonden aan N.E.C. Met name de combinatie van sport, business en de maatschappelijke meerwaarde spreekt ons enorm aan. Wij bieden een compleet assortiment aan koffievariaties die we betrekken van gecertificeerde plantages waar duurzaamheid en eerlijke lonen de hoogste prioriteit hebben. Om alle gasten in het Goffertstadion deze smaken te laten ervaren hebben we alle koffiemachines vervangen”, aldus Ronny Aarts, mede-eigenaar van Coffee@Work.

Martijn Ruiter, head of sales van N.E.C: “Coffee@Work is al jaren een gewaardeerde partner van N.E.C. en neemt een bijzondere plaats in. Koffie staat bij ons symbool voor ‘verbinding en beleving’ en is bovendien een belangrijk visitekaartje richting onze gasten. Coffee@Work is een ondernemende partij die graag samen met onze hospitality partner Yvey meedenkt om onze gasten iedere dag weer te verwennen.”

Kunnen we u ook verrassen met een kopje verse koffie, cappuccino of Latte Macchiato van Coffee@Work? Kom dan snel langs in Bikkels in het Goffertstadion. Vanaf dinsdag 1 augustus bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een heerlijke lunch.