N.E.C. Stadium FunRun Business

28 augustus 2017N.E.C., OSRN

p 22 oktober 2017 organiseert stichting N.E.C. Doelbewust een heel speciaal hardloop evenement. Tijdens N.E.C. Stadium FunRun komt u op plekken waar normaal alleen N.E.C.-spelers komen. Bovendien gaan de opbrengsten van de run naar het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis en stichting N.E.C. Doelbewust. Speciaal voor u als lid van de OSRN is het mogelijk om mee te doen aan de Business Run van vijf of tien kilometer. De loop voert u via de trainingsvelden van De Eendracht naar het prachtige Goffertpark. De route eindigt natuurlijk in het Goffertstadion zelf.

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €212,- per team incl. BTW. Indien gewenst kunt u uw business team ook op factuur inschrijven.

Direct inschrijven? Klik dan hier

U wordt ontvangen in de Jupiler Lounge met een drankje en na afloop bent u daar ook weer van harte welkom voor een hapje en een drankje. Tevens worden er professionele teamfoto’s gemaakt. Bij de prijs zit het volgende inbegrepen:
– Per team twee parkeerkaarten
– Toegang tot de Jupiler Lounge en twee consumpties per persoon
– Officiële FunRun medailles en originele shirts van de FunRun
– Een teamfoto

Het programma:
12.00 uur Ontvangst in de Jupiler Lounge
13.30 uur Start 5 km BusinessRun
14.30 uur Start 10 km BusinessRun
15.30 uur Start afterparty
17.00 uur Einde programma en sluiting stadion

Het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis
De Run is een onderdeel van de samenwerking tussen het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis en stichting N.E.C. Doelbewust. De opbrengst komt ten goede aan beide doelen.

Het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis is onderdeel van het Radboudumc en is helemaal gericht op de zorg voor zieke kinderen. Jaarlijks worden ongeveer 22.000 kinderen tussen 0 en 18 jaar in het Amalia kinderziekenhuis behandeld. Dat is 18% van alle patiënten in het Radboudumc. Kinderen en ouders worden actief betrokken bij het zorgproces. Zo ontstaat een veilige omgeving waarin de eigenheid van het kind steeds voorop staat.

N.E.C. en het Amalia Kinderziekenhuis ondertekenden in december 2016 een driejarige samenwerkingsovereenkomst. N.E.C. bezoekt jaarlijks het kinderziekenhuis en is 52 weken per jaar aanwezig door middel van de N.E.C. Postkast