Marcel Herfkens van Bakker Bart ‘’Partner of the Year’’

5 september 2017N.E.C.

Het is inmiddels een mooie traditie dat N.E.C. een ‘’Partner of the Year’’ benoemt. Dit jaar gaat de volledig terechte eer naar Marcel Herfkens van Bakker Bart aan de Broerstraat 61 te Nijmegen.

Marcel is al sinds 2003 een trouwe supporter van de club, maar niet alleen dat. Hij is ook nog eens één van de meest fanatieke supporters. Samen met zijn vrienden kijkt Marcel de wedstrijden vanaf de Hazenkamp-tribune om na de wedstrijd aan te kunnen sluiten in de Jupiler Lounge. Marcel staat niet aan de zijlijn maar draagt actief bij aan het ultieme N.E.C. gevoel. In voor- of tegenspoed Marcel is een echte N.E.C.’er. Dit blijkt wel uit het feit dat Marcel daags nadat N.E.C. degradeerde als eerste zijn contract verlengde.

In het Europese jaar kleurde Marcel zijn locatie in het centrum rood, zwart en groen. Voor de derby tegen Vitesse brengt hij zowel supporters als businessclubleden in de juiste stemming met het ‘’Derby-ontbijt’’. Als uitwedstrijden bezocht worden dan is Marcel met zijn bedrijf de vaste cateraar met de lekkerste broodjes in de bus.

Marcel is ook lid van ‘’de Club van 19’’ waar hij met verve het kritische supportersgeluid laat horen. Marcel komt door zijn verkiezing als ‘’Partner of the Year’’ in een illuster rijtje met bedrijven als: Toyota Scholten, VWG Nijhof, Konings & Meeuwissen, Frits Wolf, Antonio Shining Places, We-Com en YveY.

Marcel Herfkens, van harte gefeliciteerd met deze verkiezing tot ‘’Partner of the Year’’.