Speeddate sessie: Bokbier, Boerenkool en Business!

1 november 2017OSRN

Het is inmiddels volop herfst en we hebben het afgelopen weekend het eerste succes al mogen vieren. Met een periode-titel op zak blijven we bouwen aan onze prestaties op het veld. We kunnen inmiddels ook terugkijken op enkele zeer geslaagde OSRN-events en dat smaakt letterlijk en figuurlijk naar meer. Daarom nodigen we je op 14 november a.s. uit om gezamenlijk het Bokseizoen af te trappen in Bikkels.

Met de donkere wintermaanden in aantocht vinden wij het een goed idee om elkaar nog beter te leren kennen. En dat doen wij graag in bourgondische sferen met als belangrijkste ingredienten: Bokbier, Boerenkool en Business. In een sfeervolle ambiance nodigen we je uit voor een speeddate-sessie om je collega businessclubleden op een andere manier te leren kennen. Samen trappen we na afloop van alle inspirerende gesprekken het bokseizoen af met een proeverij van drie verschillende bieren en een overheerlijk stamppotje.

PROGRAMMA
15:30 tot 17:00 Speeddate sessie
17:00 tot 19:00 Proeverij – Bokbier, Boerenkool en Business
AANMELDEN
Wij vernemen graag of je deel kunt nemen aan de speeddate sessie inclusief Bokbier, Boerenkool en Business. Klik hier om aan te melden.

Weet je iemand die een toegevoegde waarde kan zijn voor de OSRN/N.E.C. Laat dan zijn gegevens achter en wij sturen deze persoon een persoonlijke uitnodiging.