21 december: OSRN Kerstborrel bij Hotel Nimma

12 december 2017OSRN

Het jaar nadert zijn einde en de feestdagen komen langzaam op ons af. Met de gezellig kerst in aantocht wil het OSRN bestuur u en uw partner graag uitnodigen voor een gezellige en informele OSRN Kerstborrel op donderdag 21 december. De Kerstborrel zal dit jaar plaatsvinden bij Hotel Nimma, Weurtseweg 478 in Nijmegen.

In deze hippe en trendy locatie met een warm en industrieel karakter willen wij als OSRN bestuur samen met u op een informele manier terugkijken op het jaar 2017. Borrelen en happen onder het genot van een groot gezelschap leden. Lekker proeven en genieten in een ongedwongen ambiance.
U en uw partner zijn van harte welkom vanaf 20.00 uur. Bij binnenkomst hebben we een trefpunt gerealiseerd. Hier kunnen wij tussen 20.00 uur en 23.00 uur met u genieten van diverse happen en drankjes.

Mocht u het na 23.00 uur gezellig vinden om nog even te blijven, dan is dat uiteraard op eigen rekening mogelijk.
Graag verzoeken wij u vriendelijk uiterlijk vóór 15 december uw aanmelding te verzenden via onderstaande button. Geef ook even aan of uw partner aanwezig kan zijn.

AANMELDEN

Het OSRN-bestuur hoopt u en eventueel uw partner donderdag 21 december te mogen ontvangen bij Hotel Nimma