OSRN Nieuwjaarslunch museum het Valkhof

20 december 2017OSRN

Met de kerst in aantocht willen we u alvast een uitnodiging sturen voor de alom bekende OSRN nieuwjaarslunch op dinsdag 2 januari 2018 om 12:00 uur.

Als businessclub blijven we vernieuwen, verrassen en verbinden. Om deze reden hebben we naar een unieke locatie gezocht en gevonden om de nieuwjaarslunch vorm te kunnen geven. We hebben deze unieke locatie gekozen om de sfeervolle ambiance en de bijzondere uitstraling. We willen graag met jullie proosten op het nieuwe jaar en op de toekomst.
We nodigen u graag van harte uit voor een uitgebreide lunch in Museum Het Valkhof Nijmegen, waar we in combinatie met onze huiscateraar YveY de inwendige mensen gaan verrassen en verwennen.

De nieuwjaarslunch is al jaren een groot succes en geldt als de ‘aftrap’ voor het nieuwe jaar. Het bestuur heet u van harte welkom vanaf 12:00 uur in Museum Het Valkhof voor een welkomstdrankje en vervolgd door de lunch. Na de opening van voorzitter Jan-Willem de Rover en algemeen directeur Wilco van Schaik, brengen we een toast uit op het nieuwe jaar. Na afloop van de lunch is er volop gelegenheid om onder het genot van een drankje met elkaar na te praten.

Programma:
12:00 uur: Ontvangst Museum Het Valkhof met welkomstdrankje.
12:30 uur: Opening en aanvang drie-gangen lunch
14:30 uur: Naborrel
16:00 uur: Eind programma

LET OP:

  • De nieuwjaarslunch is uitsluitend voor u als contactpersoon van de OSRN.
  • In verband met de planning van de horeca en de huisvesting kunnen we maximaal 150 aanmeldingen onderbrengen, het is zaak uw aanmelding door te geven voor zaterdag 23 december. Bevestiging vind plaats op volgorde van aanmelding.
  • No-show: in verband met de inkoop en planning van dit event wordt een no-show gehanteerd van €50,- euro wanneer u zonder afmelding 24 uur voor het event (bij aanmelding) niet verschijnt op de nieuwjaarslunch.
  • Parkeren is op eigen initiatief. Een tip is parkeren in de ondergrondse parkeergarage Kelfkensbos, direct voor Museum Het Valkhof.
  • Het OSRN-bestuur hoopt u dinsdag 2 januari te mogen ontvangen in het centrum van Nijmegen bij Museum Het Valkhof, Kelfkensbos 59, 6511 TB Nijmegen

AANMELDEN