Diner at The Grand Tyre Hotel Wijchen

10 januari 2018OSRN

Het jaar 2018 is van start gegaan! Als businessclub blijven we vernieuwen, verrassen en verbinden, dit alles om de zakelijke banden onder onze leden nóg sterker en hechter te maken. En als we het over banden hebben, dan neemt ons OSRN lid Kees van Gent Banden-Wielen in Wijchen dit wel héél letterlijk!

Mireille van Gent en Joost Krowinkel nodigen u en uw introducee uit voor een geheel verzorgde OSRN-avond op dinsdag 16 januari om 18.00 uur in The Grand Tyre Hotel in Wijchen. In dit speciaal ingerichte hotel zorgen ze zomers en ’s winters voor uw banden wanneer u geniet aan het strand of op de piste.

In The Grand Tyre Hotel in Wijchen heeft het team van Kees van Gent Banden-Wielen deze bestemming voor alle zomer- en winterbanden weten te realiseren en wij willen u graag uitnodigen om een kijkje te nemen op deze unieke locatie.

Wij krijgen dinsdag 16 januari een diner aangeboden in combinatie met een doorkijk op de verschillende afdelingen van het bedrijf en een inspirerende en verrassend verhaal van de koningin van het Straatvoetbal Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija. Powervrouw Rocky verruilde Amsterdam voor de sloppenwijken van Rio, om er straatvoetbal voor meisjes op te zetten. Ze is het enige vrouwelijke lid van de Street Legends, het beste straatvoetbalteam ter wereld en ze staat gegarandeerd voor inspiratie, interactie, gecombineerd met een gezonde dosis humor.

Het programma:

18.00u Ontvangst
18.30u Opening door de voorzitter OSRN, Jan-Willem de Rover
Welkomstwoord Mireille van Gent
Diner in The Grand Tyre Hotel
20.00u Rondleiding door Joost Krowinkel
20.30u Interview Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija
22.00u Einde avond

Wij verzoeken u vriendelijk vóór 12 januari uw aanmelding te verzenden via onderstaande button. Geef ook even aan of u met of zonder introducee aanwezig bent.

Het OSRN-bestuur en het team van Kees van Gent Banden-Wielen hopen u dinsdag 16 januari te mogen ontvangen in Wijchen. Adres: Kamerlingh Onnesstraat 9.
Laat u verrassen!