OSRN Dreamteam wint ook haar 4e wedstrijd

23 januari 2018OSRN

Vrijdag 12 januari speelde het O.S.R.N. Dreamteam haar 4e wedstrijd van seizoen 17-18. Na drie overwinningen waren de mannen van coach Frans Hendriks erop gebrand om wederom van de Eagles te winnen. Voor deze wedstrijd werd eenmalig uitgeweken naar de velden van Quick 1888.

De start van het O.S.R.N. Dreamteam was voortvarend. De supporters zaten nog niet of Jordy van Hilten (JVH Totaalstoffering) had de stand al op 1-0 in het voordeel van N.E.C. gezet.

Na de goal ging N.E.C. door met aanvallen en het duurde niet lang voordat Robert Langes (Henk Scholten Volvo) de stand op 2-0 bracht. Go Ahead Eagles werd terug in de wedstrijd gebracht door balverlies op het middenveld. Vlak daarna scoorde de Eagles door een foutieve terugspeelpass van Max Derks (N.E.C.), waardoor N.E.C. van slag leek. Door wederom een goal van Robert Langes gingen beide ploegen uiteindelijk toch nog rusten met een voorsprong in het voordeel van N.E.C. , 3-2.

Nadat coach Frans Hendriks in de 2e helft het stokje had overgenomen van de sterk coachende interim Martijn Ruiter (N.E.C.) en een aantal wijzigingen had doorgebracht begon de tweede helft voortvarend met kansen over en weer. Robert Langes besliste de wedstrijd met zijn 3e van de avond, waarna beide ploegen richting de Goffert gingen voor een diner en de wedstrijd waar het uiteindelijk echt om draaide.

Ook een keer mee doen met het O.S.R.N. Dreamteam? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met max.derks@nec-nijmegen.nl.