Video analyse en lunch

29 januari 2018OSRN

Op dinsdag 6 februari zullen hoofdtrainer Pepijn Lijnders en video-analist Jaimy Hulsker een inkijkje geven in het analyseren van eigen spelers en tegenstanders door middel van videobeelden. In een interactieve setting gaan we kijken hoe de technische staf van N.E.C. wedstrijden beoordeeld, met als doel de ontwikkeling van het team. Pepijn en Jaimy zullen ook ingaan op de persoonlijke analyse van spelers in combinatie met de visie van de trainer. Voorafgaand aan de video-analyse vindt een gezamenlijke lunch plaats in Bikkels.
Een video-analist heeft als doel om iedereen verantwoordelijk te maken voor zijn eigen ontwikkeling. De video-analist speelt in dit proces een faciliterende rol door het vastleggen, coderen, analyseren en visualiseren van de wedstrijden en/of trainingen.
Het programma:

12:00 – 13:00 uur: ontvangst met lunch in Bikkels
13:00 – 13:45 uur: kennismaking met hoofdtrainer Pepijn Lijnders en video-analyse door Jaimy Hulsker
13:45 – 14:30 uur: gezamelijke afsluiting

We hopen dat u hier allen bij aanwezig kunt zijn!

Aanmelden kan door op de onderstaande button te klikken of door uzelf aan te melden in de OSRN app. (Activiteiten -> Video-analyse)

AANMELDEN