OSRN bezoekt KNVB Campus op 6 maart

19 februari 2018OSRN

KNVB Campus voor de teams van morgen

Op dinsdag 6 maart aanstaande brengen wij met de OSRN een bezoek aan de KNVB Campus te Zeist.

Op de KNVB Campus worden teams gevormd die leiden tot een eenheid op het veld. Dit aan de hand van innovatie, motivatie én transparantie. Ook is de KNVB Campus dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid, scheidsrechters werken aan de arbitrage en bestuurders elkaar ontmoeten.

Dit sluit aan op de visie van onze hoofdtrainer Pepijn Lijnders, zoals tijdens de Video Analyse afgelopen 6 februari duidelijk werd, deze visie bestaat voornamelijk uit het streven naar totaal voetbal. Zijn manier van trainen is gericht op het verbeteren van het collectieve samenspel en iedere keer een slag slaan door middel van de counter.

Daarom zal een kijkje in de KNVB kleedkamer een leerzame en leuke ervaring zijn, met de gedachte van ons spel in het achterhoofd uiteraard.

Programma
10:00 uur Vertrek met de bus vanaf De Goffert richting Zeist
11.00 uur Ontvangst Oranjeplein KNVB Campus
11:30 – 12:30 uur Rondleiding KNVB Campus
12:30 – 13:00 uur Presentatie Jan Bluyssen (manager competitiezaken betaald voetbal én oud N.E.C.’er)
13:00 – 14:00 uur Lunch op het Oranjeplein
14:00 Vertrek richting De Goffert
Meld u vóór 3 maart aan door te mailen naar events@nec-nijmegen.nl (Lotte Harmsen, stagiaire eventmanagement). Gezien de capaciteit van de bus kunnen wij bij meer dan 50 aanmeldingen niet garanderen dat u met de bus mee kan reizen, dus wees er snel bij!

Mocht u door omstandigheden toch niet kunnen laat het dan ook vóór 3 maart weten door te mailen naar bovengenoemd adres.
Bij ‘no show’ wordt een bedrag in rekening gebracht van €50,-