Save the dates!

8 maart 2018OSRN

Gisteren hebben we met ruim 40 OSRN leden de KNVB Campus in Zeist bezocht. Tijdens dit bezoek zijn we rondgeleid over het hele complex en waren er presentaties van Jan Bluyssen (Manager Competitiezaken), Peter Blangé (Presentatie- en Innovatiemanager) en Edwin Goedhart (Medisch Manager).

Het was een zeer geslaagde middag en daarom willen we u nu al op de hoogte stellen van de aankomende twee events. Zet deze alvast in uw agenda!

Speeddate sessie
Op woensdag 28 maart a.s. zal een speeddate sessie plaatsvinden, geadopteerd door Personato. Deze sessie zal in het teken staan van talentontwikkeling. We hebben Marco Hoogerland van de Talentenacademie bereid gevonden om ook aan te sluiten. Marco werkt met toppers in sport en entertainment die het allerhoogste nastreven. Marco is ook als prestatiecoach betrokken bij de eerste selectie van N.E.C. De sessie vindt plaats in het Goffertstadion/Bikkels en zal van 16:30 uur tot 19:00 uur plaatsvinden.

Bezoek aan de buren
Twee jaar geleden was het Madrid, dit jaar zal de OSRN een bezoek brengen aan onze oosterburen Duitsland. Het weekend begint op zaterdag 14 april met een bezoek aan de Bundesliga wedstrijd Bayer 04 Leverkusen – Eintracht Frankfurt (aftrap 15.30 uur). Na deze wedstrijd reizen we door naar Dusseldorf, waar we zullen overnachten. Het belooft een mooi en gezellig weekend te worden, dus noteer deze datum alvast. Houdt u er rekening mee dat er een eigen bijdrage wordt gevraagd voor deze reis. En dat het enkel bestemd is voor de OSRN contactpersoon.

Bayer Leverkusen

Over bovenstaande events zal spoedig meer informatie volgen!

Aanstaande vrijdag speelt N.E.C. tegen FC Volendam, na de wedstrijd treedt zangeres MAAN voor u op in de Jupiler Lounge. We hopen u a.s. vrijdag te mogen ontvangen in De Goffert!