Speeddate sessie Talentontwikkeling op 28 maart

16 maart 2018OSRN

Woensdag 28 maart vindt de tweede speeddate sessie plaats van dit seizoen geadopteerd door Personato, Joris van den Beuken (Chief Recruitment Officer).

Personato assisteert bedrijven met een kwalitatieve en doelmatige werving en selectie voor het personeel op MBO-, HBO-, en Universitair niveau. Recruiters streven iedere dag dan ook naar de beste match tussen kandidaat en bedrijf!

Om het thema ‘talentontwikkeling’ van deze sessie te versterken is Marco Hoogerland aanwezig. Marco is oprichter van de Talentenacademie en al meer dan 20 jaar werkzaam in de grillige topsport wereld. Hij werkt met toppers uit de sport en entertainment die het allerhoogste niveau nastreven, de “eyes on the prize” mentaliteit. Bij N.E.C. is hij de prestatie coach voor selectie en staf.

In deze sessie wordt u meegenomen in de wereld van Employer Branding en krijgt u tips over hoe u zich, als MKB of MKB+ organisatie kunt wapenen tegen de grote corporates die het talent in de regio opslurpen.

Programma

16.30 uur: Ontvangst in Bikkels
17.00 – 17.30 uur: Presentatie van Joris van den Beuken en Marco Hoogerland over talentontwikkeling
17.30 – 18.30 uur: Speeddate sessie met als thema Talentontwikkeling
18.30 – 19.30 uur: Napraten, hapje en drankje

Meldt u aan via de OSRN app of door een mail te sturen naar: events@nec-nijmegen.nl.

Wij hopen u te mogen ontvangen op woensdag 28 maart om 16:30 uur in Bikkels.