Fantastisch weekend in Duitsland

20 april 2018OSRN

Afgelopen weekend zijn we met 60 OSRN leden afgereisd naar Duitsland.

Vanuit de North Box zagen we, onder het genot van een hapje en een drankje, de wedstrijd Bayer 04 Leverkusen – Eintracht Frankfurt. Zowel de strijd, doelpunten als de sfeer in de Duitse BayArena waren geweldig. Na de 4-1 thuisoverwinning gingen we per bus richting Düsseldorf waar we verbleven.

In Düsseldorf zijn we na een korte opfrisbeurt in het hotel met z’n allen naar de Altstad gegaan om de Duitse stad te leren kennen. De lange en vooral gezellige avond werd aan de ontbijttafel geëvalueerd. Om 13.00 uur was iedereen weer veilig terug bij het Goffertstadion.

Nogmaals willen wij iedereen bedanken voor dit fantastische weekend!

Houd 25 mei a.s. alvast vrij in uw agenda voor het eindgala in Ouwehands Dierenpark. Meer informatie hierover volgt snel!

Bekijk meer foto’s van Broer van den Boom in het besloten gedeelte van de website!