Eindejaarsgala op 25 mei in Ouwehands Dierenpark

4 mei 2018OSRN

Aanstaande 25 mei organiseert het OSRN-bestuur een eindejaarsgala voor haar businessrelaties in het Ouwehands Dierenpark. Tijdens deze feestelijke afsluiting van het seizoen wordt er teruggeblikt op de vele succesvolle events die het afgelopen jaar de revue zijn gepasseerd.

Het programma van het eindejaarsgala start om 20.00 uur, maar businessleden zijn samen met hun partner al vanaf 19.30 uur welkom in het Pandasia. Gedurende de ontvangst kan er worden geluisterd naar zangeres Alma Niëto en haar pianist. De Chinese Street Food hapjes en drankjes ontbreken hierbij natuurlijk niet.

Vanaf 21.00 uur zal het gala haar ware gezicht laten zien. Onder leiding van de band MmoozZ zal de avond gevuld worden met tophits van vroeger en nu, waarna om 01:00 uur de avond zal worden afgesloten.

Wilt u zich aanmelden voor het eindejaarsgala? Meldt u zich dan aan via de app of door een mail te sturen naar events@nec-nijmegen.nl! Geef hierbij wel duidelijk aan of u uw partner meeneemt. Hopelijk tot dan!