11 juni: BusinessBoost Experience in het Goffertstadion

15 mei 2018OSRN

Of het nou over klanten, personeel, financiën of innovatie gaat, elke ondernemer is wel ergens expert in. Omdat ondernemers veel van elkaar kunnen leren, nodigen we jou uit om tijdens BusinessBoost Experience over de volgende stap van jullie bedrijven na te denken. Want een originele blik doet wonderen.

Wat kun je verwachten?
BusinessBoost heeft een bijzondere line-up van sprekers voor jullie klaar staan. Rens de Jong is de gastheer van de middag. Winston Gerschtanowitz (presentator én ondernemer) legt de geheimen van storytelling bloot. En willen jullie wat dieper op een thema ingaan, dan kun jullie je aanmelden voor één van de 4 workshops. Bijvoorbeeld over klantenwerving met Tom Coronel. Of leer wat nieuwe technologieën voor jullie kunnen betekenen met Ben van der Burg.

  • Laat jullie inspireren door Nederlandse topondernemers
  • Leer wat nieuws tijdens één van de 4 workshops
  • Zie wat anders op de Inspiratiemarkt
  • Kom samen met andere ondernemers tot nieuwe ideeën tijdens de borrel

Schrijf je nu in voor BusinessBoost Experience
Op 11 juni vindt de eerste BusinessBoost Experience plaats in Nijmegen. Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op BusinessBoost Experience op een andere datum en locatie. Deelname is gratis, maar schrijf je wel even in.

Kijk hier voor meer informatie over de sprekers en het uitgebreide programma.