De 24 uur van NUL24!

30 mei 2018Algemeen

Op 31 mei en 1 juni aanstaande organiseert het Nijmeegse ondernemersnetwerk NUL24 op Plein 44 in Nijmegen een fundraiser voor Ronald McDonald Huis Nijmegen: “De 24 uur van NUL24”. Vanuit ‘t Sponsorhuus op Plein 44 in Nijmegen zetten vier ondernemers uit Nijmegen en drie bestuursleden van Ronald McDonald Huis Nijmegen zich in om in slechts 24 uur de wensenlijst van stichting Ronald McDonald Huis Nijmegen te verwezenlijken. Ondernemersvereniging NUL24 wil ondernemend Nijmegen op deze wijze graag inspireren om ook maatschappelijk te ondernemen.

24 uur in actie
Ruim 24 uur staat ‘t Sponsorhuus op Plein 44 in Nijmegen. Het glazen huis is voor de gelegenheid van deze actie omgetoverd tot een geheel functionerend kantoor. De wensenlijst van Ronald McDonald Huis Nijmegen bestaat uit materialen, diensten en financiële middelen die Ronald McDonald Huis Nijmegen nodig heeft om de nieuwe huiskamer in Radboudumc te verwezenlijken.

NUL24
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een onderwerp dat bij veel bedrijven op de agenda staat. Hoe kan een onderneming een bijdrage leveren aan de maatschappij waarin wij samenleven en werken? NUL24 vindt dat een jaarlijkse ludieke actie voor het goede doel zoals deze een mooie start is en hopelijk ook andere ondernemers inspireert om ook maatschappelijk te ondernemen.

Ronald McDonald Huis Nijmegen
Dit jaar steunt NUL24 met haar actie Ronald McDonald Huis Nijmegen. Bijna iedere dag wordt ergens in Nederland een kind opgenomen in het ziekenhuis. Veel patiëntjes zijn ernstig ziek en moeten naar een specifiek ziekenhuis. Meestal niet in de buurt, maar ver van huis. Het Nijmeegse huis bestaat inmiddels 27 jaar en biedt een ‘thuis ver van huis’ aan ouders, broertjes en zusjes van kinderen die in het Radboudumc liggen.

Speciaal bezoek
Gedurende de 24 uurs actie ontvangt het team in ‘t Sponsorhuus natuurlijk ook bezoek. Bekende Nijmegenaren en bereidwillige inwoners van Nijmegen zijn van harte welkom om naar Plein 44 te komen. De actie moet natuurlijk ook een feest zijn. In en om het huis zijn er optredens en na bekendmaking van de gerealiseerde donaties gaat het feest pas echt los!

Iedereen is welkom
De 24 uur van NUL24 zal starten op Plein 44 in Nijmegen op donderdag 31 mei om 18.00 uur. Het officiële einde zal plaatsvinden op 1 juni om 18.00 uur, precies 24 uur na de start. Daarna barst het feest los. Voor meer informatie ga naar www.de24uurvannul24.nl.

Business clubs als speciale gast
Om zoveel mogelijk Nijmeegse ondernemers en aanverwanten te stimuleren om eens na te denken over maatschappelijk verantwoord ondernemen nodigen we jullie (business) club graag uit om samen met jullie leden als speciale gast aanwezig te zijn tijdens de bekendmaking van het behaalde eindresultaat en de aansluitende “after party”. Het beloofd niet alleen een interessante en gezellige middag/avond te worden, maar ook een zakelijk aantrekkelijke aangezien enkele business clubs hun aanwezigheid reeds hebben toegezegd.
Tijdens het afsluitende evenement welke zal plaatsvinden op vrijdag 1 juni vanaf 16:00 uur zullen consumpties verkocht worden waarvan de opbrengst ten goede komt aan Ronald McDonaldhuis Nijmegen. Consumptiemunten welke ter plaatse worden gekocht zullen € 2,50 gaan kosten. Echter, om het voor jullie en jullie leden iets aantrekkelijker te maken kunnen consumptiebonnen van tevoren besteld worden voor € 2,25 per stuk. De bonnen worden dan, indien gewenst, voorzien van het logo van jullie (business) club.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit evenement kunt u terecht op www.de24uurvannul24.nl. Voor meer informatie over of vragen aan NUL24 kunt u terecht op www.nul24.nl of via e-mail: info@nul24.nl.