N.E.C. en OSRN voor langere tijd verbonden

1 augustus 2018N.E.C., OSRN

Na de succesvolle samenwerking tussen N.E.C. en de OSRN hebben beide partijen besloten de samenwerking met drie jaar te verlengen, tot de zomer van 2021. Het doel is nog altijd om door middel van de kernwaarden Boeien, Groeien en Verbinden OSRN-leden optimaal te bedienen middels diverse netwerkmogelijkheden en contactmomenten. Alles om gezamenlijk het ledenaantal verder te laten groeien. Gisteren hebben beide partijen de handtekeningen op papier gezet in De Goffert.

Voorzitter OSRN Jan-Willem de Rover: ‘’Door de focus van de afgelopen jaren is een stabiele basis gelegd onder de businessclub. We starten het nieuwe seizoen met driehonderd partners en heeft het bestuur de ambitie om de events op Champions League niveau te houden. OSRN Is ‘the place to be’ de komende seizoenen. Wij verheugen ons erop u te mogen begroeten in “de bloedkuul”.

Algemeen directeur Wilco van Schaik over de verlengde samenwerking: ‘’We zijn verheugd dat we de komende jaren, samen met de OSRN, door kunnen bouwen op de successen die we het afgelopen jaar hebben geboekt. Zeker in de positie waarin de club zich momenteel bevindt is het goed als we stabiliteit en continuïteit nastreven. Daarbij blijven we kijken naar innovatieve opties om ons verder te ontwikkelen en zodoende het grootste ondernemingsplatform in de regio Nijmegen te blijven.’’