OSRN Goes Rome – de 3e helft

3 juni 2019OSRN

Een van de hoogtepunten van het OSRN-jaar ligt weer achter ons, namelijk de reis naar Rome. Voor de leden die het helaas niet hebben mogen meemaken geeft deze 3e helft hopelijk inspiratie om de volgende keer ook aan te sluiten. En voor iedereen die erbij kon zijn, geniet van een mooi stukje herbeleving van een fantastische trip.

Quotes van OSRN-leden

“Geweldige dagen gehad, een mooi programma, leuke mensen ontmoet met top weer en heerlijk eten. Echt ”La dolce vita” Voor herhaling vatbaar”.
Joep Luijkx – Tele2

Rome, wat een geweldige ambiance voor een enerverende kennismaking met de andere leden van OSRN. Onder het genot van heerlijke Italiaanse maaltijden en een lekker glas wijn veel nieuwe en interessante contacten gelegd. Fietsend met alle leden door de vele mooie straten van Rome, met onderweg uiteraard één verkoelend Italiaans biertje, van sommige leden al meteen hun gezellige en positieve karakter ontdekt, dat beloofd wat voor het komende seizoen. Maar ook ’s nachts (’s morgens ?) oude relaties en vroegere vriendschappen uit mijn Nimweegse voetbal/school/werk-tijd weer hersteld ?.
Organisatie bedankt, dit is wat je noemt “een warm welkom” en zeker ook voor herhaling vatbaar.
Geert Nijhuis – Tanc B.V.

Shared Happiness in Rome! Voor iedereen lag er een stukje geluk bij de Trevi Fontein, echt fantastico!
Marcel Zonnenberg – Bellnovski

Een goed georganiseerd weekend vol bezienswaardigheden, lekker eten en met hier en daar tijd voor een klein feestje!
Jorrit Wesseldijk – Verkeersschool Wesseldijk

Wederom genoten van een leuke (voetbal)trip!
Mathieu Fluit – MJFP Financiële planning

OSRN Goes Rome, een mooie reis met een goede afwisseling van cultuur, heerlijk eten, en het ontmoeten van Nijmeegse ondernemers. Onder de Italiaanse zon met een vino bianco komen de meest bijzondere gesprekken op gang, word je geïnspireerd door de sfeer en alle bezienswaardigheden van de stad en maak je met elkaar als business club de mooiste herinneringen! Bedankt hiervoor!
Monique Delsink – Kletskoppen

LOG-IN EN BEKIJK DE FOTO’S

Een persoonlijk verslag van Jeroen ter Weeme

Vrijdag 5 april in de vroege ochtend op Rotterdam Airport: Een enthousiaste groep van bijna 90 OSRN leden komen stapsgewijs bij het vliegveld aan. We melden ons bij het centrale ontvangstpunt bij Jacqueline Vermeer. Na de nodige koppen koffie het vliegtuig in en op naar Rome voor 3 dagen netwerken, plezier, gastronomie en het opsnuiven van cultuur!

Na een ontspannen busrit waarin het OSRN-bestuur nog de nodige informatie verstrekt, arriveren we om 11.00u bij het luxe NH Hotel. Ze hadden daar het gezelschap goed ingeschat, want we werden direct gedelegeerd naar de rooftopbar voor een welkomstdrankje en een uitgebreid hapjesbuffet.

Na een openingswoord van de voorzitter Jan-Willem de Rover en een groepsfoto van Broer van de Boom was eenieder vrij om in te checken in het hotel, de stad te bewonderen of zoals een aantal lekker door te borrelen in de zon op het grote dakterras.

Voor een authentieke beleving kwam iedereen weer bij elkaar in een traditioneel Italiaans restaurant, waar we lokale gerechten en wijnen genuttigd hebben. We zaten aan lange tafels in een ruimte van het restaurant: gezellig en leuk om op deze informele manier de verbinding te zien die ontstaat tussen alle leeftijdscategorieën en zakelijke afkomsten. Iedereen stond open voor goede gesprekken en nieuwe inzichten, waar de OSRN voor staat. De avond eindigde laat in het restaurant, echter voor velen was dit pas de start van een avond (lees: nacht!) verkenning van de enorme uitgaanswijken van Rome!

De volgende ochtend alweer bijtijds uit de veren richting het uitgebreide ontbijt, waarna we met een behoorlijke groep zijn gaan wandelen naar de San Clemente: een 12e-eeuwse basiliek gebouwd op de resten van een basiliek uit de 4e eeuw. Hier hebben we onder leiding van gidsen een uitvoerige rondleiding mogen ondergaan door 4 historielagen van Rome. Na afloop van de tour was er een vrij programma, waarbij veel OSRN-leden elkaar hebben opgezocht om in Rome gezamenlijk te gaan lunchen.

Later in de middag was het tijd voor de gezamenlijke fietstour door Rome. Met bijna 90 man verdeeld over kleinere groepen hebben we in een tocht van 3 uur prachtige bezienswaardigheden aangedaan. Erg interessant, ook goed dat er elektrische fietsen beschikbaar waren voor diegene die de vraag hadden neergelegd. Na de fietstour was het programma vrij, waarbij men in groepen de stad is gaan verkennen op het gebied van eten en drinken. Menigeen heeft aan deze ‘tour’ ook de nodige uren besteed!

De zondag begon wederom met een luxe ontbijt, waarna we vertrokken richting Castel Gandolfo: het zomerverblijf van de paus. Hier hebben we rustig het stadje kunnen verkennen en lekkere Italiaanse koffie kunnen nuttigen: voor velen was dit laatste een belangrijk gegeven om wat meer stabiliteit te krijgen van de uitgaansavond ervoor! 😉

Nadat de pauselijke klok 12 keer had geslagen gingen we wederom de bus is om door te rijden naar de kustplaats Ostia, waar we werden ontvangen in een hippe strandtent voor een smaakvolle 4-gangenlunch. Voldaan konden de leden vervolgens buiten bij de strandtent heerlijk in de zon relaxen in luie ligstoelen en hangmatte om nog te borrelen en na te praten van de mooie paar dagen (en nachten).

Na een heerlijk ontspannen middag mochten we de bus weer in om richting het vliegveld te gaan. Dit laatste stukje busreis was een bonte trip: we hebben we mogen ervaren dat menig OSRN-lid zijn of haar muzikale en vocale roeping gemist heeft! In het vliegtuig terug merkte je pas op dat deze 3 dagen een intensief, maar kleurrijk en afwisselend programma hadden. Om 23.00 werd er afscheid genomen van elkaar, met het besef dat niet alleen de zakelijke, maar ook de persoonlijke verbinding met andere leden is verstevigd. Van een aantal leden heb ik mee gekregen dat de eerste afspraken reeds zijn gepland!

Waar normaliter het credo luid ‘Where business becomes pleasure’ voor de businessclub, hebben we als OSRN met dit event het gepresteerd om ‘Where pleasure becomes business’ te realiseren!