Snertrit

Maandag 28 januari 2019

Het is weer de tijd van het jaar dat we onze autoruiten moeten krabben om naar het stadion te komen, om later die avond met bevroren tenen (en hopelijk drie punten) weer huiswaarts te keren. Wat past daar nu beter bij dan de voor OSRN-leden traditionele SNERTRIT!

Een bekend fenomeen voor velen, maar vooral een laagdrempelige manier om met OSRN-leden in contact te komen die je misschien nog niet zo vaak gesproken hebt.

Met snert gaan we herd

Uiteraard starten we met een lekkere kop snert, waarna onze (auto-)dealende OSRN-leden ons hun nieuwste modellen ter beschikking stellen om drie inspirerende locaties te bezoeken. Daar zullen we ontvangen worden met lekkere hapjes en drankjes, zodat de innerlijke mens niks tekort komt.

In willekeurige volgorde presenteren wij…

LIV – Leven Inspireren Verleiden

Waarbij de bovenstaande V misschien nog wel meer staat voor Voelen, die we mogen ervaren als zij ons meenemen op ‘klantreis’. Het kopen van een nieuwbouwwoning is een mooie ervaring, maar er komt in een kort tijdbestek echt veel bij kijken. LIV, met alles onder één dak, speelt hier op een inspirerende wijze op in.

KALAHARI – The African Lodge in Ouwehands Dierenpark

Het woord Kalahari klinkt wellicht niet direct bekend in de oren, maar als we horen dat dit ‘grote dorst’ klinkt het voor ons OSRN-leden wellicht al meer herkenbaar. Deze prachtige plek biedt een oase die de sfeer uitademt van een Afrikaanse safari-lodge met open haard en passende inrichting. Een unieke ervaring die je niet mag missen.

SLIGRO Nijmegen

Onze vrienden van Sligro Nijmegen nemen ons mee op een letterlijk culinaire rit die we volgens hen niet snel zullen vergeten. Samen maken we een smaakvolle reis door het bedrijf, waarbij het navigatiesysteem happig is om op verschillende plaatsen in de winkel te parkeren. Dus riemen vast en genieten maar!

Het menu van de SNERTRIT 2019

* Tussen 17.30 en 18.00 ontvangen we iedereen in het Spelershome met een kop snert.
* Om 18.15 wordt het startschot gegeven om met de auto’s te vertrekken naar de verschillende locaties.
* Rond 22.00 verzamelen we bij Bikkels om af te sluiten met een gezellige borrel.

Deze avond zou niet mogelijk zijn zonder de medewerking van onze dealers Automobielbedrijf Bert Story, Van Zuijlen Auto’s, Wassink Autogroep, Mulders Nijmegen, Oostendorp Scholten Nijmegen Toyota. En geen zorgen… zij hebben ons beloofd om alle auto’s voor-gekrabd bij het stadion te parkeren.

Meld je nu aan via de OSRN-app!

Welke modellen zij precies aan ons ter beschikking zullen stellen verklappen we pas later deze week. Er hebben al een mooi aantal OSRN-leden ingeschreven, dus schrijf je ook snel in via de OSRN-app.

We hopen je te mogen verwelkomen in het Spelershome, uiteraard te vinden in onze Goffert naast de hoofdingang.