Technische analyse met de trainer

Woensdag 13 februari 2019

Als OSRN-leden hebben wij natuurlijk al vele malen de wedstrijden van ons N.E.C. dit seizoen geanalyseerd. We weten uiteraard precies wat er goed ging en tegelijkertijd valt het niet te ontkennen dat er nog verbeterpunten zijn aan te stippen.

Daarom is dit een perfect moment om onze trainer Jack de Gier aan het woord te laten. In een inspirerende omgeving deelt hij met ons zijn visie op het voetbal van N.E.C. en kan hij de keuzes die daarin worden gemaakt toelichten. We maken er met elkaar een interactieve sessie van, dus er is voldoende ruimte om het gesprek aan te gaan en vragen te stellen.

Want hoe je er ook naar kijkt, we kunnen het eens zijn dat we een spraakmakend seizoen doormaken met voldoende gespreksstof. Dat maakt dat elk OSRN-lid met een N.E.C.-hart dit evenement niet mag missen.

Met de OSRN letterlijk op jacht…

We worden verwelkomd door een bedrijf dat gewend is om unieke prestaties neer te zetten. We stappen namelijk aan boord in de wereld van de superjachten. Willems Jachtbouw heeft al ruim 15 jaar ervaring in de bouw van aluminium opbouwen voor superjachten, waar wereldwijd de jetset op ronddobbert.

Als expert in slimme en duurzame oplossingen op het gebied van staal, roestvaststaal en aluminium in diverse branches bouwt Willems in Boven-Leeuwen voor jachten tot wel 55 meter lang, waarbij de aluminium opbouw alleen al tot 35.000 KG kan wegen. Je kunt je voorstellen dat er zelfs rotondes verbouwd moesten worden om deze knappe staaltjes toptechniek te kunnen vervoeren.

Op 13 februari mogen we zelf op een jacht in aanbouw rondlopen. We gaan dus met de OSRN niet het schip in, maar gezellig op jacht!

Programma
16.00 – 16.30 Inloop
16.30 – 17.00 Welkomstwoord en presentatie Bert van Beek, Willems Boven – Leeuwen
17.00 – 17.45 Rondleiding locatie Waterstraat
17.45 – 18.45 Buffet
18.45 – 19.45 Interactieve sessie met Jack de Gier
19.45 – 20.45 Borrelen en netwerkgelegenheid

Ps. Als voetballiefhebber kun je om 21.00 weer thuis voor de buis zitten om Ajax – Real Madrid te kijken

Meld je nu aan!
Aanmelden is mogelijk tot en met 6 februari.

Dit evenement wil je echt niet missen, dus meld je snel aan via de OSRN-app. Dan verwelkomen we je graag op 13 februari bij Willems Boven-Leeuwen aan de Waterstraat 24 (in Boven-Leeuwen dus).